noox wrote:Načeloma so lahko samo spremembe razpoloženja.
Mislim če ti pa ta zadeva precej niha (da se pač recimo to ni pojavilo 2 ali 3x v tvojem življeno ampak pogosteje), potem pa ne vem, bi morda bilo dobro da stopiš do zdravnika?
Če je bil recimo pri odnosu uporabljen kakšen kondom, potem je možno da ti ni prišlo tudi zaradi tega. Sivi durex so precej znani po tem, da ti bo prej vse skup zlezlo kot da ti bo prišlo:)
Pri samozadovoljevanju ti pa pride vedno, ni pa vedno predsemenske tekočine ali kako?
Pač ko se samozadovoljujem, mi pride vedno, mogoče se mi je že kdaj zgodilo, da ne, ampak tud zadevo recimo opazujem, ker sem recimo opazil, da ko pomislim na kako sexy stvar in me res vzburi, potem mi brez problema pride. Ne vem, jaz mislim, da mogoče pa moram v glavi razčistit, če pa nebo boljše, bom pa vsekakor stopil do zdravnika. Kar se pa tiče predsemenske tekočine, kadar se samozadovoljujem, se je včasih nekaj izlije, včasih pa ne, sej pravim, da čisto odvisno, ali sem res vzburjen. Verjetno se med samim sexom res ne prepustim oz. sprostim, ker že mam kr avtomatsko v glavi, joj kaj pa če mi nebo prišlo in malo me je sram tudi zaradi te predsemenske tekočine, mi je pač malo neprijetno no.
Kar se pa tiče kondomov, pa sem uporabil durexov close fit ->
klikParkrat se bom še posexal (do zdaj sem samo 1× in mogoče malo prehitro paniko vzganjam) in bomo videli, kako se bo stvar odvila in če nebo boljše, stopim vsekakor do zdravnika.
Hvala noox =)
Lp