Ne pride mi, izlije se pa ogromno prozorne tekočine?

Enkrat je treba začeti... in takrat se pričnejo težave

Ne pride mi, izlije se pa ogromno prozorne tekočine?

Postby algoritem on Sat Aug 22, 2009 1:25 am

Pozdravljeni,

no moram povedat, da sem s punco sexal prvič in vmes mi je malo penis padel navzdol, ampak kolikor sem razbral iz drugih tem, je to za prvič dokaj normalen pojav.

Pač sexala sva kar nekaj časa, vendar meni ni prišlo, ampak prozorne tekočine, predvidevam da je to predsemenska tekočina, se pa je izlilo precej, kar verjetno tudi pomeni, da vzburjen sem bil. Zanima me samo, zakaj mi ni prišlo? Je mogoče tudi to krivo, da bi moglo bit več predigre, ker ona me ni obdelala oralno, čeprav bi me to najverjetneje vzburilo.

Je krivo samo to in nekaj nervoze pri meni? Ali je kaj narobe s penisom?

Lp in hvala,
Algoritem
algoritem

Re: Ne pride mi, izlije se pa ogromno prozorne tekočine?

Postby noox on Fri Sep 04, 2009 3:57 pm

jst stavim na nervozo, začetno živčnost...
definitivno pa opazuj stvar, ker če se bo ponavljala, potem obstaja možnost da težava ni samo psihološka...

lp in veliko užitka:)

Image
noox
moderator

Postby algoritem on Thu Sep 24, 2009 10:15 pm

Jaz tud mislim, da je verjetno od nervoze. Ker ko se pač samozadovoljim, mi pa pride :) in zanimivo je tudi to, da se mi ne izlije včasih nič tekočine, kadar se samozadovoljim, ko se pa s kako punco včasih samo poljubljam, pa ogromno, da mi je včasih prav neugodno.
algoritem

Postby algoritem on Mon Oct 19, 2009 11:56 pm

Samo pač tak iz zanimanja, v primeru, da se to ponavlja in da ni nervoza, se da tako zadevo tudi rešit? Obstajajo kake tablete ali kakšen je potek, če mogoče kdo ve?

Lp in hvala
algoritem

Postby noox on Thu Nov 26, 2009 11:41 pm

Načeloma so lahko samo spremembe razpoloženja.
Mislim če ti pa ta zadeva precej niha (da se pač recimo to ni pojavilo 2 ali 3x v tvojem življeno ampak pogosteje), potem pa ne vem, bi morda bilo dobro da stopiš do zdravnika?

Če je bil recimo pri odnosu uporabljen kakšen kondom, potem je možno da ti ni prišlo tudi zaradi tega. Sivi durex so precej znani po tem, da ti bo prej vse skup zlezlo kot da ti bo prišlo:)

Pri samozadovoljevanju ti pa pride vedno, ni pa vedno predsemenske tekočine ali kako?

Image
noox
moderator

Postby algoritem on Wed Jan 06, 2010 2:03 am

noox wrote:Načeloma so lahko samo spremembe razpoloženja.
Mislim če ti pa ta zadeva precej niha (da se pač recimo to ni pojavilo 2 ali 3x v tvojem življeno ampak pogosteje), potem pa ne vem, bi morda bilo dobro da stopiš do zdravnika?

Če je bil recimo pri odnosu uporabljen kakšen kondom, potem je možno da ti ni prišlo tudi zaradi tega. Sivi durex so precej znani po tem, da ti bo prej vse skup zlezlo kot da ti bo prišlo:)

Pri samozadovoljevanju ti pa pride vedno, ni pa vedno predsemenske tekočine ali kako?

Pač ko se samozadovoljujem, mi pride vedno, mogoče se mi je že kdaj zgodilo, da ne, ampak tud zadevo recimo opazujem, ker sem recimo opazil, da ko pomislim na kako sexy stvar in me res vzburi, potem mi brez problema pride. Ne vem, jaz mislim, da mogoče pa moram v glavi razčistit, če pa nebo boljše, bom pa vsekakor stopil do zdravnika. Kar se pa tiče predsemenske tekočine, kadar se samozadovoljujem, se je včasih nekaj izlije, včasih pa ne, sej pravim, da čisto odvisno, ali sem res vzburjen. Verjetno se med samim sexom res ne prepustim oz. sprostim, ker že mam kr avtomatsko v glavi, joj kaj pa če mi nebo prišlo in malo me je sram tudi zaradi te predsemenske tekočine, mi je pač malo neprijetno no.

Kar se pa tiče kondomov, pa sem uporabil durexov close fit -> klik

Parkrat se bom še posexal (do zdaj sem samo 1× in mogoče malo prehitro paniko vzganjam) in bomo videli, kako se bo stvar odvila in če nebo boljše, stopim vsekakor do zdravnika.

Hvala noox =)

Lp ;)
algoritem

Postby noox on Sun Feb 07, 2010 11:31 pm

glede predsemenske tekočine ti nima kaj nerodno za bit... brez tega je isto kot da njena muca nebi postala mokra... torej pač stvar se pojavi za to da zmanjša trenje =)

poskusi uporabit kakšne kondome ki niso tight... pač recimo ene navadne z okusom ali pa rebraste ali pač navadne...
morda je problem v tem da ti je kondom pretesen. Sprobaj se samozadovoljevati s kondomom in če ti pride, potem verjetno problem nebo v tem....

lp in np :)

Image
noox
moderator

Return to Prvi koraki